Fietstour Krakau

Wil je er even lekker tussenuit tijdens je bezoek aan Krakau? Wil je op een sportieve en milieuvriendelijke manier alles over Krakau leren? Ontdek de schoonheid van alle bezienswaardigheden van Kraku tijdens een fietstour Krakau! Onder begeleiding van een Engelstalige gids bevindt je je per fiets al snel in een openluchtmuseum. De gids zal alle schitterende geheimen van Krakau helpen ontdekken. Er is een speciale route uitgestippeld waardoor je niets van de stad zult missen.

Een fietstour Krakau is niet alleen voor het individu geschikt. Tijdens je stedentrip Krakau kun je met het hele gezin deze leuke activiteit uitvoeren. Bovendien is Krakau een van de veiligste steden van Europa en kan je dus rustig genieten van de stad op de fiets. In een paar uur ontdek je bijna alles over de schitterende stad Krakau. Zo zal er onder andere gestopt worden bij de Mariakerk, Collegium Maius, het marktplein en de fabriek van Oscar Schindler. Je bent niet alleen een dagje uit maar met de fietstour Krakau zie je dus veel culturele erfgoeden van deze historierijke stad. Samen met een groepje van 6 tot 10 personen ontdek je alles over de prachtige stad Krakau. Je begint de fietstour op een centraal meetingpoint in Krakau. De gids, een local, kan je alles vertellen over het achterliggende verhaal van iedere bezienswaardigheid. Wie anders dan een local kan je in een paar uur alles over Krakau vertellen?

Een fietstour Krakau is een excursie die echt iets toevoegt aan je stedentrip Krakau. Je ontvangt onwijs veel interessante informatie en bovendien ben je sportief bezig! De Engelse tour is dagelijks beschikbaar om 10:00 ’s ochtends en 15:00 ’s middags. De route van de ochtend tour zal precies hetzelfde zijn als die van de middag tour. De gids kan je na afloop van de fietstour nog veel meer tips geven waardoor je stedentrip Krakau als onvergetelijk avontuur gaat meemaken. De gids kan je alles vertellen over plekken waar je normaal nooit zou komen. Boek de fietstour Krakau nu bij biketourskrakow.com!

Boek fietstour